Украйна ще започне нова контраофанзива през 2025 г., след като получи

...
Украйна ще започне нова контраофанзива през 2025 г., след като получи
Коментари Харесай

САЩ очакват Украйна да започне нова контраофанзива през 2025 г.

Украйна ще стартира нова контраатака през 2025 година,  след като получи.

Това съобщи Джейк Съливан, консултант по националната сигурност на Съединени американски щати, представен от Financial Times.

Съливан към момента чака " прогрес на Русия през идващия интервал " на бойното поле . Но с новата помощ от Вашингтон Киев ще има потенциала да устои на съветското нахлуване през 2024 година
 ISW: Рано е да се дефинира резултатът за Киев от американската военна помощ
ISW: Рано е да се дефинира резултатът за Киев от американската военна помощ

Западните медии не престават да предупрждават, че последният пакет от военна помощ на Съединени американски щати за Украйна може да не е задоволителен

Относно войната през идната година, Украйна има намерение да " продължи напред, с цел да си върне територията, която руснаците са лишили ".

Неговите мнения за евентуална контраатака от Украйна  показват по какъв начин Белият дом  гледа на развиването на спора, в случай че президентът Джо Байдън завоюва преизбирането през ноември.

Всяка нова атака през 2025 година от Украйна ще зависи от повече финансиране от Конгреса и утвърждение от Белия дом.

Но, беше песимистичен към помощта за Украйна и даде обещание да се опита бързо да приключи спора и да търси съглашение посредством договаряния.

Говорейки пред немския Bild предишния месец, президентът на Украйна Володимир Зеленски сподели, че има проект за друга контранастъпление, само че това зависи от повече оръжия, в това число от Съединени американски щати.

Но до момента в който по този начин нужните доставки и оръжия са на път към фронтовите линии след утвърждението на помощта от Съединени американски щати предишния месец, в Украйна е от решаващо значение за нейните шансове против Русия.
 Украйна е решена да си върне мъжете в наборна възраст, живеещи в чужбина
Украйна е решена да си върне мъжете в наборна възраст, живеещи в чужбина

Киев стяга доста разпоредбите за издаване на паспорти в чужбина

Много украински мъже  започнала преди съвсем година, базирайки се на боязън от неприятни командири и липса на оръжие.

Ръководството на Украйна се пробва да реши тези проблеми със комбинация от по-либерални способи за набиране и по-добри условия за бойците. Но остава да се види какво въздействие ще окажат това и новите пакети помощи върху настроението.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР